Du er her: / Projekter / Kunstudstilling 

Kunstudstillingprint

RCT åbner dørene og viser kunst frem.

I  vores dejlige lokaler har vi en masse hvide vægge og et godt lysindfald. Det indbyder til at have malerier og anden kunst hængende. Vi har derfor udnævnt en ”kunstchef”, som sørger for skiftende udstillinger med forskellige kunstnere.

Udstillingerne er åbne for offentligheden de første fire dage i ugen fra kl. 14.30 til kl. 15.30.Ellen Madsen – billedkunst:

Jeg har malet en del år. Den kreative proces er god at være i. Det giver energi, spec. når det lykkes.

Jeg begynder på lærredet med at lege lidt med farver og former. Ofte fremkommer noget, jeg kan arbejde videre med. Det kan være nogle former, farver, lys osv. Arbejder videre med det, og noget nyt fremkommer, som indbyder til videre arbejde. På den måde skifter billedet mange gange. Farver skal rettes ind efter hinanden, former skal ændres, noget skal males over, andet skal fremhæves, og billedet skal måske vendes flere gange i processen.

På et tidspunkt er billedet færdigt. Nogle tager lang tid, andre er hurtigere færdig.

Det sker jævnligt, at jeg i et billede kan se udtryk fra min kristne tro. Måske mens processen er i gang, måske i det færdige billede.

Jeg maler ofte med stærke farver. Eksperimenterer en del og afprøver nye ting og udtryksformer.

Jeg er med i en gruppe, der maler hos billedkunstneren Bente Stamp, Jelling. Er desuden med i Gruppe 8 i Hedensted Kommune.

Har udstillet en del ved kunstforeninger, firmaer, sognehuse samt den censurerede udstilling i Tørring-Uldum kunstforening.

Se mere på min hjemmeside www.ellenmadsen.dk


Ellen Madsen
8721 Daugaard
40 52 63 43