Du er her: / Projekter / Kunstudstilling 

Kunstudstillingprint

RCT åbner dørene og viser kunst frem.

I  vores dejlige lokaler har vi en masse hvide vægge og et godt lysindfald. Det indbyder til at have malerier og anden kunst hængende. Vi har derfor udnævnt en ”kunstchef”, som sørger for skiftende udstillinger med forskellige kunstnere.

Udstillingerne er åbne for offentligheden de første fire dage i ugen fra kl. 14.30 til kl. 15.30.

I perioden fra 13.12.17 og ca. 3 måneder frem udstiller Merete Skøtt, som er autodidakt fritidskunstner. Merete har malet i ca. 10 år, bor i Haderslev og arbejder også som socialpædagog.

Hun har deltaget og deltager i forskellige udstillinger rundt i Danmark og har også undervist. Flere virksomheder har bud efter hendes kreationer og Merete synes, det er dejligt at kunne bringe farver ind i denne verden.

Inspirationen til malerierne kommer udefra, så der ligger altid en del på lager i hjernen, inden det kommer til udtryk på lærredet.

Der er altid bytteret, hvis malerierne bestilles som gave. Malerierne laves i alle størrelser fra 10 x 10 op til den størrelse, der ønskes. Der findes kun et eksemplar af hvert maleri.

Meretes hjemmeside kan tilgås fra www.meretes-design.dk og Merete kan kontaktes på e-mail adressen Galleri@Meretes-design.dk eller på mobilnr. 21 63 08 38